Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Verbeter zelf jouw website! Ik coach.

Dit optimalisatietraject voor meer conversies is een must voor ondernemers die hun webshop naar een hoger niveau willen tillen. Met meer dan 25 jaar expertise in marketing en op basis van 500+ geoptimaliseerde websites, delen we graag onze kennis met ondernemers die systematisch tijd willen steken in het verbeteren van hun site of webshop. De ‘boost zelf je site’ opleiding bestaat uit twaalf kennissessies. Deze kennissessies hebben elk een ander thema.

De rol van Strategus

Wij meten elke maand, een jaar lang, de performantie en vindbaarheid van jouw webshop, ookals de marketingcampagnes die door jezelf of een derde partij worden uitgevoerd. Maandelijks bespreken we een indicatorenrapport dat wij opstellen, evalueren we de situatie as is, en leggen we je uit wat er moet gebeuren om de prestaties omhoog te halen. Op basis van deze maandelijkse feedback werken we individuele leertrajecten uit per klant.

De rol van de klant

De klant kiest aan het begin van de opleiding enkele thema’s uit waarin hij zich wil verdiepen. Dit kan gaan van Google Analytics 4 tot Google Ads tot e-mailmarketing tot LinkedIn optimaal gebruiken voor B2B marketing. Elke maand leer je over de gekozen onderwerpen in een kennissessie. Dit gebeurt na we de parameters hebben besproken. Na de bespreking van het indicatorendashboard geven we de klant ook huiswerk mee, wat we in de volgende kennissessie evalueren en feedback op geven.

Het doel van dit optimalisatietraject

Tijdens de praktijksessies leer je hoe een betere site op te bouwen, door het thematisch werken rond verschillende inhoudelijke verbeterpunten. Het thema website optimalisatie komt aan bod tijdens elke sessie. Zo komen nieuwe klanten terecht op een ‘beter vangnet voor leads’. En onze experten begeleiden je hierbij een jaar lang.

De peilers van het begeleidingstraject

We delen onze kennis en ervaring met het runnen van eigen webshops

We stonden mee aan de wieg van e-commerce in België. Met een van de eerste webshops in de mode deden we zelf bijzonder veel ervaring op in het veld. Intussen hebben we meegewerkt aan het bouwen en verbeteren van meer dan 500 websites. Bovendien blijven we scherp door het doceren van de vakken e-commerce en digital marketing, aan de Thomas More Hogeschool. Deze unieke combinatie van kennis en praktijkervaring, delen we graag.

Individueel

Voor de individuele jaaropleiding gaan de sessies online door of in ons kantoor in Antwerpen.

IN - Company

Tijdens het in-company traject komt onze expert langs in je bedrijf om samen je site aan te pakken.

Classroom

In de classroom sessies zijn er maximum 6 deelnemers die werken aan de verbeterpunten voor hun site.

Wat kan je na dit begeleidingstraject?

Na de praktijksessies zal de klant zich veel sterker in zijn schoenen voelen als het op marketing en de juiste marketingtools aankomt. 

Veel deelnemers kiezen voor individuele intensieve, maandelijkse sessies, waarin de klant enorm veel kennis kan opdoen en zijn site kan verbeteren. Na het volgen van deze opleiding heeft Google en zijn tools veel minder geheimen voor de klant. De basis voor een goede inhoudelijke SEO strategie is gelegd, en de stappen naar een sterk vangnet voor leads zijn gezet. Bij de afloop van dit begeleidingstraject, maken we ook een jaaroverzicht van alle website parameters. De deelnemer kan hier ook na dit traject zelf mee aan de slag.

Een begeleidingstraject iets voor jou?

Ben jij een ondernemer die écht een stap verder wil zetten als het om site of webshop optimalisatie gaat? Danis dit traject ideaal voor jou. De sessies kan je volgen in verschillende op-maat-modules, die we in het individuele traject volledig kunnen afstemmen op jouw agenda. Vraag een OFFERTE aan voor een individueel traject.

  • Twaalf kennissessies over zelf gekozen onderwerpen
  • Concrete to-do’s om je website/webshop te optimaliseren
  • Maandelijkse sessies om resultaten te bespreken en bij te sturen
  • Meten en analyseren van campagnes door een senior consultant
  • Individueel traject op je eigen tempo

Ben je klaar voor een individueel begeleidingstraject?

Een combinatie van inhoudelijke thema’s uitdiepen rond website verbeterpunten en o.a. het werken aan een betere (lokale) vindbaarheid in Google, helpt je elke maand verder op weg met jouw website.

Je kan ons bellen voor meer informatie of
je kan zelfs meteen een online call plannen met een van de docenten, om het programma gedetailleerd aan jou toe te lichten.