Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Korte opleidingen voor overheden en organisaties

Binnen Marketingpartner organiseren we heel wat marketing opleidingen, dat zijn zowel SEO- als e-commerce opleidingen. Dit zijn zowel starters als ervaren (e-commerce) ondernemers. Wij vinden het enorm belangrijk om onze kennis te delen, zodat de eigenaars van websites en webshops ook zelf aan de slag kunnen om hun site te bouwen of te optimaliseren. Lees op deze pagina meer over welke marketing opleidingen we voorzien en voor wie deze geschikt zijn.

Is omnichannel de toekomst van retail?

Doelgroep: retailers met fysieke winkel/showroom

Voor iedereen die volop wil inzetten op de ideale match van on- en offline

Omdat omnichannel het Retail landschap ook in de toekomst grondig zal wijzigen is het een realiteit waar je als retailer niet meer kan naast kijken. Experten zijn het over eens dat wie niet inzet op deze aanpak, het als retailer moeilijk zal hebben om te overleven.

Veel retailers zien een eigen webshop als concurrent voor hun fysieke winkel. Maar het is net omgekeerd. In een goede omnichannel strategie is het een EN/EN verhaal fysieke winkel & online shop versterken mekaar. Nieuwe bezoekers aan de website ontdekken de winkel via een sterke winkelpagina. En omgekeerd.

Waarom gaat het fout met mijn webshop?

Doelgroep: e-commerce ondernemers

Voor alle ondernemers met een webshop die meer conversies willen genereren

Deze webshop optimalisatie praktijkopleiding legt de pijnpunten van jouw webshop bloot. Na het bespreken van de analyse van je webshop, gaan we samen aan de slag met de prioritaire verbeterpunten voor je shop. Daarna leren we een dashboard opstellen gekoppeld aan je concrete doelen. Deze cursus is voor zowel beginnende als ervaren website eigenaars. Deelnemers hebben geen technische achtergrond nodig om de cursus te volgen.

Is e-commerce iets voor mij?

Doelgroep: e-commerce starters

Voor iedereen die plannen heeft met e-commerce en niet goed weet waar te starten

Deze online praktijkopleiding in twee sessies helpt je om webshop meteen van de start grondig aan te pakken. Deze praktijkopleiding richt zich op ondernemers die plannen hebben om met een webshop te starten maar niet goed weten waar te beginnen. Deze individuele cursus in twee online sessies helpt je om na te gaan of e-commerce echt iets voor jouw onderneming is.

Mijn shop beter vindbaar in Google.

Doelgroep: e-commerce ondernemers

Voor alle ondernemers met een webshop die deze willen optimaliseren en beter vindbaar maken voor de klant

De online SEO-opleiding is voor iedereen die graag zelf aan de slag wil met SEO om een webshop te optimaliseren. Deze cursus is voor zowel beginnende als ervaren website eigenaars. Deze online SEO-opleiding, leert je de echte knepen van SEO te kennen! Daarnaast leer je rankings en Google SEO te begrijpen. Deelnemers hebben geen achtergrond nodig in SEO om de cursus te volgen.

JOUW VOORDELEN SAMENGEVAT

– Opleidingen om zelf je website/webshop te maken of significant te verbeteren

– Meerdere modules

– Praktijkgericht met jouw eigen site of shop als werkterrein

Je kan ons bellen voor meer informatie of je kan zelfs meteen een online call plannen met een van de docenten, om het programma gedetailleerd aan jou toe te lichten. Of laat je webshop screenen, dat is een prima start voor een eerste kennismaking.