Life coaching in Antwerpen: krijg de steun die je nodig hebt

Life Coaching

Welke belemmeringen in jezelf maken dat je er niet in slaagt volop te genieten van elke dag? En welk patroon trekt je telkens opnieuw in een saaie routine? Herkenbaar voor jou?

Kennis maken?
Life coaching

Wat is life coaching eigenlijk ?

Als life coach help ik je om je persoonlijke doelen in je leven waar te maken. Sommige mensen herinneren zich zelfs niet meer wat die doelen eigenlijk waren, omdat chaos vaak overheerst. Orde brengen in de chaos. Vreugde ervaren in het hart.
Ik leer je graag jouw eigen wederkerende patronen te ontdekken. Die zijn soms zeer hardnekkig en moeilijk detecteerbaar. Ik kan jou richting geven om deze systemen je leven niet meer te laten bepalen. Je kan met mij een gratis kennismaking boeken.

Tijdens mijn sessies mag je zijn wie je bent

Ik luister graag, ik observeer wat je vertelt. In dat proces kijk ik niet enkel naar jezelf maar probeer ik bredere patronen te ontdekken die je parten spelen in je leven, als ondernemer, als ouder, als ontdekker. Ik beschouw het als een eer om met jou te mogen werken. Wat ik vraag is gewoon eerlijk jezelf te zijn. Dat kan hier, je bent in goede handen.

Life coaching: wederkerende patronen ontdekken

Wederkerende patronen

Life coaching

Hardnekkige wederkerende patronen

Je kan dagen op je hoofd staan om proberen rust te vinden, uren mediteren om je adem onder controle te krijgen of al de moeite van de wereld doen om gezond te leven. Maar soms lijkt niets te lukken. Starre terugkerende patronen liggen dan vaak aan de basis.

Ik leer jou je eigen wederkerende patronen te ontdekken. Die zijn soms zeer hardnekkig en moeilijk detecteerbaar. Ik kan jou richting geven om deze systemen je leven niet meer te laten bepalen.

In mijn eigen leven kwam ik er vrij laat achter wat me 40 jaar heeft parten gespeeld. Ik ontdekte deze mechanismen bij mezelf, tijdens mijn opleiding systemisch coachen aan het Hellinger Instituut. Mijn opgedane kennis deel ik graag.

Life coaching om je eigen rust te ontdekken

Met volle teugen vreugdevol leven

Life coaching

Wat een vreselijke onrust

Steeds meer mensen leven in onrust, een onrust die heel vaak overslaat in angst en chaos. En angst verlamt. Niets lijkt dan nog haalbaar. Mensen slepen zichzelf letterlijk voort van de ene dag in de andere. Week na week, maand na maand, jaar na jaar. Alles staat stil.

Elke dag met volle teugen vreugdevol leven kan echt. De sleutel ligt in het ontdekken van je eigen diepe rust. Iedereen heeft die plek in zichzelf waar het zalig vertoeven is. Dat weet ik. Voor velen klinkt wat ik nu schrijf echter als abstracte wiskunde.

Ook ik heb de onrust van meerdere generaties mee gekregen. Maar ik ben er vroeg in mijn leven in geslaagd mijn oneindige bron van power en warmte te ervaren. Het is een interessante tool om te gebruiken in wat ik doe elke dag. Ik kan jou hoogstwaarschijnlijk helpen om die plek in jezelf te vinden, laat ons afspreken om dat te ontdekken.

Life coaching: ontdek je diep innerlijk geluk

Ontdek je diep innerlijk geluk

Life coaching

Welk spoor trek je in jouw leven? Wat is je belangrijkste drijfveer in je leven? Wanneer vind jij dat je ‘geslaagd bent’? Welke maatstaven hanteer je? Die van jezelf of diegene die gehanteerd worden in de maatschappij? Meet je succes aan het niveau van je bankrekening?

In veel gesprekken met mensen merk ik dat levensdoelen weleens verward worden met het realiseren van projecten. Leef jij van project naar project? Wat zeg je echt tegen je partner? En hoe ben jij wanneer er niets ‘te doen’ is? Hoe staan je kinderen in het leven? En wat is je relatie met jouw ouders?

Veel mensen hebben angst voor de stilte en verstijven om in zichzelf op zoek te gaan naar hun echte verlangens. Diep geluk heeft naar mijn gevoel te maken met het spoor dat je kan trekken in je leven. En om dat diep innerlijk geluk te ontdekken hebben velen wat hulp nodig. Ik luister graag naar jou.

Contacteer ons

Life coaching voor het behalen van jouw doelen

Mensen komen bij mij met verschillende vragen. In een eerste sessie maken we kennis en stel ik een coachingtraject voor. Wanneer nodig verwijs ik door binnen mijn netwerk van ervaren therapeuten.

life coaching relatie kinderen

Geen vat op mijn kinderen

Life coaching

Heel wat ouders verliezen de vat op hun kinderen. Respect verdwijnt soms. Grenzen binnen mijn gezin lijken onbestaand. Wat loop er fout?

Life coaching voor onderneming in moeilijkheden

Mijn zaak gaat helemaal fout

Life coaching

Heel wat ondernemers komen in moeilijkheden. Schaamte voor hun 'falen' neemt vaak de overhand. Welke stappen neem je nu best?

Life coaching bij een chaotisch leven

Mijn leven is te chaotisch

Life coaching

Voor velen is het leven van alledag een complete chaos geworden. Er is soms nauwelijks ruimte om te ademen. Hoe geraak je los uit dit kluwen?

Life coaching wat draagt mijn leven bij

Ik blus enkel brandjes

Life coaching

Hoe erg ik ook mijn best doe het lijkt of ik van de ene depannage naar de andere hol. Er is geen lijn in mijn leven en ik geniet niet. Nood aan ruimte?