Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Wat onze klanten gemeen hebben

Onze klanten hebben een aantal dingen gemeen, ze hebben gezonde ambitie met hun project. 
Ze hebben realiteitszin en houden van openheid en transparantie. In ‘snelle wonderen met marketing’ geloven ze al lang niet meer.

Ze houden van een duidelijk plan van aanpak met concrete doelen. Het uitrollen van de acties in het plan, samen met een marketing en/of e-commerceteam, zien ze het liefst ‘hands on’. Voor de supervisie en de rapportage van de samen opgestelde KPI’s, houden onze klanten van heldere afspraken

Project management voor uitgeverij Van In

Uitgeverij Van In (Sanoma)

Voor uitgeverij Van In doen we de project coördinatie voor twee educatieve lesmethodes. We volgen deze projecten op van A tot Z en werken samen met een projectteam van interne- en externe medewerkers.

We volgen ook de voorziene budgetten nauwgezet op. We doen uitgebreide planning -en budgetrapportage via  interne tools.

Dekens Agri Technics

Voor deze klant, een belangrijke speler in de B2B fruitteeltsector, superviseren we de on-en offline marketing. Een jaarlijks marketingplan staat daarbij centraal.

We briefen en superviseren interne- en externe marketeers, voor de productie van on-en offline marketingtools.  Maandelijks dashboardrapportage aan de zaakvoerders.

ZET-SHOP.be

Zet-shop.be dé webshop voor airco-zelfbouwpakketten. We bouwden de nieuwe webshop in 2021. We doen al enkele jaren het e-commerce management, waarbij we vertrekken vanuit concrete webshop KPI’s.

We volgen de resultaten maandelijks op in ons dashboard en formuleren verbeterpunten voor de shop. Tweewekelijks zitten we samen met het interne & externe projectteam voor de uitrol daarvan.

EREA.be transformers

Als een van de grootste transformatorfabrikanten in Europa is EREA pionier in energiezuinige transformatoren. Vanuit onze rol als B2B e-commerce manager, werken we wekelijks met het projectteam, om de  jaardoelen qua online verkoop, te behalen. De webshop is ook gebouwd als ondersteuning voor het salesteam.

FAMILIEPLANCKAERT.be

Eigenlijk is ’t in ieder vak hetzelfde, je moet er alles voor doen’, zei Eddy Planckaert ooit in een interview. En dat is precies wat deze online collectie houten snijplanken & dienbladen typeert. We deden het ontwerp en bouwden de B2C webshop.  Door een sterk ‘brand’ kan  een webshop snel groeien. Momenteel bekijken we de B2B aanpak (o.a. horeca) samen met de klant.

JOKERSHOP.be

Jokershop leerden we kennen in 2015. Deze klant had al een paar jaar een webshop zonder echte verkoop. We bouwden een performante nieuwe shop, die we samen met de klant inhoudelijk uitdiepten.

Meteen een schot in de roos. Afgelopen jaren bouwden we samen met de klant, aan een uitstekende webshopreputatie, ook in Google. Hard werken loont ! Ondertussen is Jokershop.be uitgegroeid tot een vaste waarde in de markt van feest-en verkleedartikelen.

Waarin wij ons onderscheiden

Voor onze klanten behalen we resultaten.  We geloven in een sterk plan van aanpak, dat we uitrollen en waarbij we wekelijkse actiepunten formuleren.

Met een intern en/of extern team, werken we samen aan te behalen KPI’s. Kwaliteitsbewaking en duidelijke rapportage staan daarbij centraal.

Daarom bieden we ‘intensieve begeleidingstrajecten’ op maat van onze klanten aan. 

Misschien is er momenteel een project binnen jouw bedrijf of organisatie, waarvoor marketing- en/of e-commerce ondersteuning nodig is? Wil je ontdekken welke meerwaarde wij kunnen bieden? Boek meteen een online afpraak.